vrijdag 2 juni 2023

Newsleecher

 

Newsleecher

 

NewsLeecher is een populaire nieuwslezer voor Usenet die beschikbaar is voor Windows. Met NewsLeecher's SuperSearch-functie kunt u eenvoudig zoeken naar en downloaden van bestanden van Usenet zonder dat u handmatig door nieuwsgroepen hoeft te bladeren. In dit artikel zullen we bespreken hoe u NewsLeecher kunt installeren en gebruik kunt maken van de SuperSearch-functie.

Stap 1: Download en installeer NewsLeecher

U kunt NewsLeecher downloaden van de officiƫle website op https://www.newsleecher.com/download/. Kies de nieuwste versie en download het installatiebestand. Nadat het bestand is gedownload, opent u het en volgt u de instructies op het scherm om NewsLeecher te installeren.

Stap 2: Maak een SuperSearch-account aan

Om toegang te krijgen tot de SuperSearch-functie, moet u een account aanmaken op https://www.newsleecher.com/supersearch/. U kunt kiezen tussen een gratis of een betaald account. Met een gratis account hebt u beperkte toegang tot SuperSearch en kunt u maximaal 10 zoekopdrachten per dag uitvoeren. Met een betaald account hebt u onbeperkte toegang tot SuperSearch.

Stap 3: Configureer SuperSearch in NewsLeecher

Start NewsLeecher en log in op uw SuperSearch-account. Ga naar het menu "Opties" en selecteer "SuperSearch". Hier kunt u de opties voor SuperSearch configureren, zoals het aantal resultaten dat u wilt ontvangen en de maximum grootte van de bestanden die u wilt downloaden. Voor meer informatie zie Newsleecher Super Search.

Stap 4: Gebruik SuperSearch

Nu u SuperSearch hebt geconfigureerd, kunt u beginnen met zoeken naar bestanden op Usenet. Ga naar het tabblad "SuperSearch" in NewsLeecher en voer uw zoekopdracht in. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door filters toe te passen, zoals bestandstype, grootte en leeftijd.

Als u een bestand hebt gevonden dat u wilt downloaden, klikt u erop en selecteert u "Downloaden" om het downloadproces te starten.

Conclusie newsleecher

Met NewsLeecher's SuperSearch-functie kunt u snel en gemakkelijk zoeken naar bestanden op Usenet zonder dat u handmatig door nieuwsgroepen hoeft te bladeren. Door NewsLeecher te installeren en een SuperSearch-account aan te maken, kunt u gebruikmaken van deze handige functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten