donderdag 22 juni 2023

SABnzbd MacOS

 

 


Sabnzbd is een gratis en open source nieuwslezer waarmee je bestanden kunt downloaden van Usenet-nieuwsgroepen. Sabnzbd is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen, waaronder macOS. In dit artikel leggen we uit hoe je Sabnzbd kunt installeren en gebruiken op je Mac.

SABnzbd downloaden MacOS

Stap 1: Download Sabnzbd Om Sabnzbd op je Mac te installeren, moet je het eerst downloaden vanaf de officiƫle website. Ga naar de Sabnzbd-website en download de laatste versie van de software voor macOS.

Stap 2: Installeer Sabnzbd Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten. Sleep het Sabnzbd-pictogram naar de map 'Programma's' om de software te installeren. Na de installatie kun je Sabnzbd starten vanuit de map 'Programma's'.

Stap 3: Configureer Sabnzbd Wanneer je Sabnzbd voor de eerste keer start, wordt je gevraagd om de configuratie te voltooien. Kies de taal die je wilt gebruiken en voer de gewenste instellingen in voor je nieuwslezer. Dit omvat het instellen van je nieuwsserver, poortnummer, gebruikersnaam en wachtwoord. Als je deze informatie niet hebt, neem dan contact op met je Usenet-provider.

Stap 4 NZB bestanden kan je vinden en downloaden van diversie websites zoals nzb zoekmachines en usenet cominuties

Stap 5: Beheer gedownloade bestanden Als je eenmaal bestanden hebt gedownload, kun je deze beheren in Sabnzbd door te klikken op de knop 'Downloaden' in het menu. Hier kun je de voortgang van de downloads volgen en ook bestanden annuleren of verwijderen als dat nodig is.

Sabnzbd is een populaire nieuwslezer die eenvoudig te installeren en te gebruiken is op je Mac. Met deze stappen kun je snel aan de slag met het downloaden van bestanden van Usenet-nieuwsgroepen. Houd er rekening mee dat het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal illegaal kan zijn en dat het belangrijk is om de wetgeving in jouw land te kennen voordat je bestanden downloadt van Usenet. Zie ook de handleiding SABnzbd MacOS installeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten